Alle goede dingen bestaan in drieën. Maak kennis met Charlotte, David en Timon van Studio Lot. Drie ambitieuze jonge wolven met een zwak voor mooie ontwerpen.

Charlotte Matse

Creative director

Ik ben Charlotte, jouw contactpersoon bij Studio Lot. Ik zet jouw bedrijf creatief en professioneel in de kijker, en leg belangrijke momenten vast op foto en video. Ook bewaak ik voor jou het budget, de timing en het resultaat. Zo ben je helemaal gerust.

En na mijn werk? Dan vind je me op de fiets of op het strand – áls de zon schijnt tenminste. Of al surfend op het internet. Voor jou op zoek naar de leukste en nieuwste trends in communicatie. Zo blijf je de concurrentie altijd een stapje voor.

Mijn doel? Een ontwerp maken waarvan iedereen blij wordt. Door samen te werken met de meest sympathieke en bekwame mensen. Lijkt je dat wat? Stuur dan een e-mail naar charlotte@studiolot.nl of bel mij op 06 – 514 555 88.

David Hakkert

Grafisch vormgever

Ik ben David, ontdekkingsreiziger … op het wereldwijde web. Mijn lievelingsplek? Achter het computerscherm. Want ik vertaal jouw ideeën naar een sterk design – online én offline. Jouw logo, brochure en website bijvoorbeeld. Als kind scoorde ik al met Paint, en maakte ik de gekste constructies met lucifers en een lijmpistool. Vandaag goochel ik voor jou in Photoshop en InDesign.

Ik spreek vlot CSS en html, en gelukkig ook jouw taal. Zo creëer ik je nieuwe website: heerlijk om naar te kijken, en gemakkelijk om mee te werken. Dát is de kunst van webdesign.

Vertel me jouw ontwerpdroom. En ik maak hem werkelijkheid. Vraag nu je gratis offerte aan.

Is it you?

Webdesigner

Met lovende woorden van klanten in het achterhoofd wordt er steeds vaker en sneller op ons beroep gedaan. Wegens die groeiende vraag zijn we op zeer korte termijn op zoek naar extra creatieveling in ons team. Meer weten? Mail snel naar charlotte@studiolot.nl.

Een deel van onze winst gaat naar Compassion. Studio Lot is sponsor van twee kindjes. Wij vinden dat kinderen over de hele wereld recht hebben op onderwijs, net als wij!